Átmunkálás, hibaanalizálás-és javítás

A gyártásban használt legtöbb anyag és alkatrész a távol keletről érkezik azok visszaküldése, cseréje sok időt vesz igénybe és elég költséges, felkínáltuk vásárlóink számára a beszállítói hibás, vagy ECN-es termékeinek  válogatását és lejavítását, nagy rutinunk van az éppen aktuális problémák kezelésére.


Igény szerint kihelyezett csapattal, akár közvetlenül a beszállítóval kommunikálva, megkíméljük a felesleges köröktől a gyártókat, így a  munka végeztével a felhasználásra kész terméket adjuk át a termelésnek.


Igény szerint a beszállítói hibák teljes kezelésére on-site mérnöki vagy technikusi támogatást biztosítunk, aki kifejezetten a beszállítói hibás termékeket, selejteket és a gyártás során megsérült, de helyben a gyártó cég által nem lejavítható termékeket, anyagokat kezeli és javítását koordinálja, vagy a beszállító felé a visszaküldéseket intézi.


Referenciáink között szerepel a teljesség igénye nélkül: Intel, IBM, Samsung, RIM,  MSI , Gigabyte, Chung Wa Picture Tubes, Bosch, Jabil, Falco, Flextronics, Foxconn, Sanmina SCI, Plexus, Harman, Celestica, Thermo Fischer, Schneider Electric, Atlas Copco, Wahl, Ageta, Valeo, Valeo Siemens, Robix.